Powered By Blogger

miercuri, 9 februarie 2011

Un oraş..

Ca toate celelalte orașe, Câmpulungul a trecut în evoluția sa prin fazele de sat, târg, pentru ca la începutul sec. XIV să devină oraș. Această evoluție a fost determinată de BLAH BLAH BLAH .. ... daca te intereseaza ce scrie pe wikipedia ai acolo..Eu vreau sa scriu despre acest orasel bun de nimic , de nici nu stii cum de mai exista pe harta Romaniei. In afara de faptul ca este un oras bine popozitionat intre munti si vai , cu peisaje mirobolante  , locuri istorice , copii retardati si oameni muncitori, acest oras a reusit sa stagneze din punct de vedere al evolutiei. Si prin asta ma refer la locuitorii acestuia pe care de fapt ii intalnim in toata tara , chiar si in cele mai indepartate colturi ale lumii.
Eu  ma gandesc ca oamenii ar fi trebuit sa evolueze da ? Stramosul comun al oamenilor si cimpanzeilor a trait acum 7 milioane de ani si totusi il intalnim si astazi , dar cu gestul , infatisarea si mimica diferita .
Orasul se pare ca nu mai are sanse sa isi revina din socul pe care l-a simtit dupa ce uzina Aro , aparuta in 1957 , a pierit dupa 50 de ani de activitate . Orasul este acum un oras pacatos , si singurele companii care ofera locuri de munca isi bat joc de locuitorii acestui oras al pacatelor.Eah cacat , nu mai scriu nimic ca ma pierd in idei fara sens , deja discutate de multi altii , si daca as mai scrie si eu ar fi din aceeasi perspectiva pe care o au si cei dinaintea mea.Vroiam doar sa critic si sa batjocoresc oamenii aia din campulung lipsiti de cultura , cu creierul format pe bancnota de 500 de lei , care cu toate ca se imbraca si isi dau cu parfum de nu stiu cate milioane , au ramas la fel ca neantderthalienii : se duc la agatat , dar nu cu bâta dupä ei ci cu portofelul  , duoa ce agata se lauda la trib cu achizitia , iar femeia sta cracita si zambitoare ca a fost aleasa de asa zisul Mascul Alfa fara Coaie.
AA da...cel mai tare blog posibil .il gasiti punand amprentele pe : www.piticigratis.com  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu