Powered By Blogger

miercuri, 9 februarie 2011

Verde şi.....

Verde : in Evul Mediu, verdele era considerat o culoare malefica, demonica, BLA BLA....la fel...daca vrei sa stii chestii normale despre VERDE du-te in google-ul mă-tii si cauta !
In afara de culoare malefică distrugătoare de vieţi, Verde e legenda cea mai frumoasa si înfloritoare a.....MEA ! Pentru ca eu o sa o inventez ! 
De mult , pe vremea când oamenii îşi dădeau cu parfum peste mirosul de porc şi bălegar de hipopotam,da...atunci când oamenii credeau in aurolaci..pardon..vârcolaci si vampiri...a existat acest omuleţ mic care trăia intr-o pădure mistică in afara satului Couleur du Sud. Povestea lui începe atunci când el a fost prins de gardienii oraşului blasfemiind legile impuse de regele Bleu-Clair I. Acest micuţ,mai târziu exilat in padurea mistica,era un artist, un inventator,era foarte inteligent, dar deşi era prost el era acela care iţi ridica moralul mereu si te făcea sa râzi !
El încerca să dea oraşului viaţa făcând muzică din culori...cel puţin încerca..
Orăşelul Couleur du Sud era înainte un oraş mirific, oamenii veseli mereu, curcubee colorate, magazii întregi de bomboane colorate strălucitor. Dar după cum ştim, unde exista Ying e si Yang.
Partea rea a oraşului se afla chiar la periferia oraşului unde o vrăjitoare orbită si sătulă de atâta fericire pe nume Rouge Ardent (Rosu Înfuriat) pune la cale un plan revolutionar, in concepţia ei, pentru a seca oraşul de fericire si bună-stare,luându-i tot ce avea mai frumos, culoarea. Aşa ca a lucrat la această vrajă timp de..ceva timp însă a facut-o în aşa fel încât sa poată fi si ruptă. Aceasta s-a infiltrat in oraş transformată in Princess Jaune ( Printesa Galbena ) a orăşelului Couleur du Nord, promisa printului Bleu Clair jr. A intrat in castelul regelui, si i-a înlocuit ochii albaştrii minunati cu ochii ei,cu care vedea doar Gri si Negru si transmiteau tristeţe şi furie! De atunci regele Bleu-Clair I a ordonat ca tot ce este colorat si frumos să dispară,iar cei ce incearcă sa coloreze in vreun fel oraşul vor fi uciş sau exilaţi in Pădurea Mistică cu scopul de a afla ce se intampla acolo si a darui informatii regelui. E tocmai ce a incercat micuţul, pe nume Verde Verdoyant (Verde Inocent) să facă.

Partea 2 - Regăsire
  Exilat în Pădurea Mistică, Verde, fiind inteligent dar totusi prost a explorat făra grijă si teamă locul despre care nimeni nu vorbea.Se spune totusi ca in aceasta padure exista Culorile Mistice pe care daca le vezi,te transformi in Bizzare Nébuleuse ( Bizara Nebuloasă-adica...pur si simplu nu te mai vedeai pe faţa pământului si nu puteai interactiona cu oamenii,ca o fantomă vie ). Singurul atuu,daca se poate spune asa, pe care îl are micul Verde este ca era orb.De aceea incerca el sa facă muzica din culori,pentru că nu le vedea şi se simţea singur si respins, trist mereu..vroia sa audă sunetul fin al culorilor din muzica pe care el o crea.
Mergând el alandala prin padure , la un moment dat aude cel mai frumos sunet de harpă răsunând dinspre Râul Gelée. Atras de muzica minunata ce se auzea, a alergat până acolo de parcă nu ar fi fost orb, vedea sunetul  !
Ma rog..trec peste partea cu întalnirea cu Culorile Mistice,au facut un pact de căcat ca nu vor intra  in oraş decât dacă totul devine monoton iar el va fi salvatorul oraşului.
Ajuns la Harpa...striga disperat sa auda daca este cineva acolo,dar nimic.Se apropie cu grija de harpa,o atinge, si din greseala atinge o coarda..Cand acea coardă a scos sunetul,micul Verde a vazut ce nu a vazut in viaţa lui...a văzut o culoare. A compus cel mai minunat cântec auzit vreodata de urechea umană , acea harpa îi dăruia micului Verde o explozie de culori, fericire si energie.

 Partea 3 - Revelaţia şi Sfârşitul
  Cu acest cântec mirobolant colorat, Verde plănuieste, nu prea mult timp, aproximativ 3 minute si 17 secunde, sa intre in oraş  şi să îi cânte regelui. S-a dus el in oras intr-o noapte,cu greu ajuns in camera regelui Bleu începe sa cânte cu dragă inimă la acea Harpa. Părea să îi placă regelui însă vraja era mult prea puternică iar pentru a fi dezlegată trebuia pur si simplu ca regele sa îsi capete ochii.Planul lui a eşuat, a fost prins din nou, dar de data asta judecat si omorât iar harpa topită. Povestea eroică a lui Verde Verdoyant s-a sfârşit tragic,însa a murit fericit ca a putut trăi şi simţi ce nimeni pe vremea aceea avea sa simtă vreodată. We Shall Love You Forever Verde Verdoyant !!

Morala si Explicaţia : Cele două Oraşe reprezintă Lumea cu ceva timp inainte sa apara Legile si oamenii erau Liberi.
 -Regele Bleu-Claire Bunăstarea si Fericirea, însă mai apoi regele transformat reprezinta Guvernul si Legile.
-Micul Verde ...este Marijuana, pădurea mistică este Piaţa Neagră a drogurilor care va dăinui veşnic in afara legii.
-Harpa este LSD-ul.. SO....Din asta intelegem ca ALL GOOD THINGS COME TO AN END ...But Not Quite ;)       -Restul Personajelor sunt aleatorii,daca vreti puteti sa faceti ce vreti cu ele...eu unu aş fute Printesa Galbenă :)))                
                            

                                       -LEGALIZE MARIJUANA YOU DEEP SHITS !!!!!!!!

2 comentarii: